De wandelbox

Wat houdt zo'n wandelbox precies in?

Opdrachten oplossen

Elke wandelbox bevat een wandel-route. Deze wandelroute komt u te weten aan de hand van verschillende enveloppen. Gedurende uw tocht zullen er verschillende stopplaatsen zijn waar u een bepaalde enveloppe moet openen. In deze enveloppen bevinden zich steeds leuke denk-opdrachten die u moet oplossen . De oplossingen van deze opdrachten vertellen u hoe u uw wandelroute moet verder zetten. Deze opdrachten zijn zeer gevarieerd, maar één ding hebben ze gemeen: ze zorgen voor een leuke ervaring tijdens uw wandeltocht!

Lekker eten en drinken

De wandelboxen zijn rijkelijk gevuld met kleine knabbeltjes om te delen die u kan meenemen op uw tocht. Ook zijn er enkele dranken inbegrepen. Dit zijn zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Daarnaast vindt u in de wandelbox gadgets terug die handig zijn gedurende de tocht.

Kiest u enkel voor een wandeling, dan kiest u enkel voor het avontuur. De hapjes en drankjes zullen dan niet aanwezig zijn.

Genieten van de natuur

Tijdens het wandelen komt u langs vele mooie plekjes. U kan er optimaal genieten van de natuur rondom u.

Gezellig met vrienden

Één wandelbox is steeds voor twee personen, sharing is caring! Het is ook mogelijk om de wandelbox per vier te bestellen. Een gezellige, leuke en sportieve manier om samen de dag door te brengen.

Soorten wandeltochten

Plezierige wandeling

Dit is een wandeltocht van ongeveer 5 km. Deze tocht neemt een kleine namiddag in beslag. Geschikt om even te ontspannen.

Heuglijke wandeling

Deze wandeling is ongeveer 10 km lang. Uiteraard neemt deze iets meer tijd in beslag. Hier bent u een volledige namiddag zoet mee.

Gepassioneerde wandeling

Dit is de langste wandeltocht en deze neemt dus ook het meeste tijd in beslag. Op het einde van uw route zal u zeker 15 km of meer gewandeld hebben. Dit is dan ook de ultieme daguitstap aangezien u hier een volledige dag mee kan vullen.

Klik op de volgende knop om de verschillende wandelboxen te ontdekken.