Wandelbox & Wandeling

Wat houdt zo'n wandelbox of zo'n wandeling precies in?

Opdrachten oplossen

Elke wandelbox en wandeling bevat een wandelroute. Deze wandelroute komt u te weten aan de hand van verschillende enveloppen. Gedurende uw tocht zullen er verschillende stopplaatsen zijn waar u een bepaalde enveloppe moet openen. In deze enveloppen bevinden zich steeds leuke denk-opdrachten die u moet oplossen . De oplossingen van deze opdrachten vertellen u hoe u uw wandelroute moet verder zetten. Deze opdrachten zijn zeer gevarieerd, maar één ding hebben ze gemeen: ze zorgen voor een leuke ervaring tijdens uw wandeltocht!

Lekker eten en drinken

Wandelbox

De wandelboxen zijn rijkelijk gevuld met kleine knabbeltjes om te delen die u kan meenemen op uw tocht. Ook zijn er enkele dranken inbegrepen. Dit zijn zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Deze hapjes en drankjes kan je langere tijd bewaren. Dit geeft de mogelijkheid om de wandeling op een later tijdstip uit te voeren. Daarnaast vindt u in de wandelbox gadgets terug die handig zijn gedurende de tocht.

Wandeling

Kiest u enkel voor een wandeling, dan kiest u enkel voor het avontuur. De hapjes en drankjes zullen dan niet aanwezig zijn, maar uiteraard wel het plezier!

Gezellig met vrienden

Wandelbox

De hapjes en drankjes in één wandelbox zijn steeds voorzien voor twee personen, sharing is caring! Het is ook mogelijk om de wandelbox per vier te bestellen. Een gezellige, leuke en sportieve manier om samen de dag door te brengen.

Wandeling

Als u enkel kiest voor de wandeling, dan is de vriendschap onbeperkt. U kan met z'n allen op zoek gaan naar de juiste antwoorden van de opdrachten in de enveloppen.

Bestellen en ontvangen

Bestel een wandelbox of een wandeling via de website en haal hem af bij een afhaalpunt naar keuze of ontvang hem bij uw thuis. Na ontvangst kan u zelf kiezen op welke dag u de wandeling zou willen uitvoeren.

Gebruikt u een cadeaubon? Dan kan u de code, die u terugvindt op uw cadeaubon, bij het afrekenen toevoegen bij 'waardebon' en betaalt u rechtstreeks met uw cadeaubon.

Soorten wandeltochten

Plezierige wandeling

Dit is een wandeltocht van ongeveer 5 km. Deze tocht neemt een kleine namiddag in beslag. Geschikt om even te ontspannen.

Heuglijke wandeling

Deze wandeling is ongeveer 10 km lang. Uiteraard neemt deze iets meer tijd in beslag. Hier bent u een volledige namiddag zoet mee.

Gepassioneerde wandeling

Dit is de langste wandeltocht en deze neemt dus ook het meeste tijd in beslag. Op het einde van uw route zal u zeker 15 km of meer gewandeld hebben. Dit is dan ook de ultieme daguitstap aangezien u hier een volledige dag mee kan vullen.

Klik op de volgende knop om de verschillende wandelboxen te ontdekken.