Verrassend wandelen in Ham

Ben je op vakantie in de buurt van Ham?

Of ben je een rasechte Hamburger (😉) op zoek naar een leuke activiteit?

Ontdek de Gerheserheide met een wandelbox van De Daguitstap.

Zet vooraf de meegeleverde dranken koud. Laad je rugzak vol met de snacks die je in de wandelbox kan vinden. Ga op pad en laat je leiden door de raadsels uit de wandelbox.

"Een wandelbox van De Daguitstap is de perfecte activiteit voor gezinnen, vriendengroepen, koppels of individuele wandelaars. Kortom voor iedereen die op zoek is naar een unieke manier om de omgeving van Ham te verkennen. De raadsels zorgen voor een unieke ervaring. De meegeleverde dranken en hapjes zorgen voor aangename tussenstops onderweg."

Tijdens de wandeling passeer je de mooiste plaatsen in de bossen van Oost-Ham en Leopoldsburg. Je komt o.a. de Schans van Gerhees en Den Tus tegen.

Afhankelijk van de afstand waarvoor je kiest, passeer je ook voorbij horeca (voor een fijne lunch, of de nodige pitstop onderweg).

In Ham bestaat onze wandelbox in 3 afstanden:

Liever enkel wandelen, zonder hapjes en drankjes?


Ben je fan van het idee, maar neem je liever je eigen picknick mee? Ga je puur voor de wandeling? Dan heeft onze extra verwennerij in de vorm van dranken en hapjes misschien geen meerwaarde voor jou. Kies dan voor onze wandelingen in plaats van wandelboxen.

Onze wandelingen bevatten dezelfde route en raadsels. Ze worden evenzeer afgeleverd in enveloppen en met de nodige tools voor tijdens de wandeling. Maar zonder dranken en hapjes.