Atypische bloesemwandeling

in Sint-Truiden

Zin in een Bloesemwandeling, maar geen zin om de standaard drukbevolkte wandeling te volgen?

De Daguitstap biedt je een unieke, dag vullende wandeling doorheen de bloesems. Laat je leiden door raadsels en denkopdrachten om de weg te vinden.

Je gaat van start in het pittoreske Kerkom waar je de eerste enveloppe mag openen. Van hieruit leiden de enveloppen met raadsels en denkopdrachten je doorheen de wandeling. Je passeert langs een variatie van bloesems, holle wegen, velden en magnifieke rustpunten.

Afstand: 10 km of 18 km

Je kan kiezen voor een wandeling van 10 km of 18 km.

Hou er qua timing wel rekening mee dat je er door de combinatie met de denkopdrachten langer onderweg bent dan bij een typische bewegwijzerde wandeling. Je moet namelijk telkens uitzoeken waar de wandeling nu precies heen loopt. Bij de ene persoon gaat dat uiteraard al wat vlotter dan bij de andere. De tocht bevat een combinatie van eenvoudige en moeilijkere raadsels, in verschillende vormen.

Wandelboxen

We bieden bij elke wandeling ook een pakket van dranken en snacks aan: een volledige wandelbox. Deze kan je meenemen zodat je op de rustpunten (met fantastische uitzichten) kan genieten van een heerlijk glaasje wijn, bier of frisdrank, gecombineerd met enkele hapjes. Ook hier kan je kiezen voor 10 of 18 km, voor 2 of 4 personen.

De wandelboxen bevatten zowel de raadsel-wandeling als hapjes en drankjes.